17 Οκτωβρίου 2020
Η κυρία Καραμποικη είναι εξαιρετική γιατρός, καταρτισμενη και πάντα πρόθυμη να λύσει και την παραμικρή απορία.
Πάντα δίνει στόχευμενες λύσεις, χωρίς τίποτα το περιττό.
Επίσης μου αρέσει το γεγονός ότι διαλέγει προσεχτικά τους συνεργάτες της και δεν τους αλλάζει, γεγονός που με κάνει πάντα να αισθάνομαι ασφαλής, γιατί ξέρω ότι πάντα θα έχω ένα σταθερό επίπεδο υπηρεσιών.
Τη συστήνω ανεπιφύλακτα

Eirini Kasimati

15 Οκτωβρίου 2020
Άψογοι. Πεντακάθαρο ιατρείο. Επαγγελματίες.

Litsa Kabouraki

10 Σεπτεμβρίου 2020
Άριστη επιστημονική κατάρτιση και εξυπηρέτηση. Η προσέγγιση στο όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζω είναι πάνω από όλα ανθρώπινη. Η γιατρός είναι εξαιρετική στην δουλειά της με βαθιά γνώση του αντικειμένου, ευγενική και πρόθυμη να σου λύσει κάθε απορία ή ανησυχία. Έχω επισκεφτεί πολλές φορές το ιατρείο, για διάφορες ιατρικές ή αισθητικές θεραπείες και κάθε φορά φεύγω γεμάτη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.
Τα ραντεβού γίνονται χωρίς καμία καθυστέρηση και το περιβάλλον είναι πολύ ευχάριστο και φιλικό.

papap papap

13 Μαΐου 2020
Η γιατρός ήταν για μένα μια μένα μια απροσδόκητα ευχάριστη έκπληξη, για τα Ελληνικά δεδομένα στον χώρο της υγείας! ΥΠΕΡΟΧΗ σε όλα! Πέρασα στο εξεταστήριο ακριβώς στην ώρα του ραντεβού μου – με εξέπληξαν και με ησύχασαν οι όμορφοι τρόποι της, η ζεστασιά και το ενδιαφέρον που έδειξε για το πρόβλημα μου. Η εξέτασή της ήταν ενδελεχής, με καθησύχαζε συνεχώς με γλυκύτητα, καθώς παράλληλα με ενημέρωνε συνέχεια για την εξέταση και τα ευρήματα. Ξόδεψε άφθονο χρόνο χωρίς να με κάνει να αισθάνομαι βιασύνη. Σπουδαία επαγγελματικότητα αλλά συνδυασμένη με ανθρωπιά! Μία αυθεντική ΙΑΤΡΟΣ! Την συστήνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!

olympia e

3 Μαρτίου 2020
Η καλύτερη γιατρός και η ομάδα όλη άψογη! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα για σίγουρα αποτελέσματα!

Evangelia Anagnostou

27 Νοεμβρίου 2019
Μόνο καλά λόγια για αυτήν την δερματολόγο. Με δέχθηκε έκτακτα την ίδια μέρα αφού τηλεφώνησα ενώ πνιγόταν στα ραντεβού γιατί της εξήγησα τηλεφωνικώς το πρόβλημα μου που ήταν επείγον. Είναι εξαιρετική γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος.

Σοφία _

1 Απριλίου 2019
επαγγελματισμός, καλαισθησία, με ενδιαφέρον και μετά το πέρας της ιατρικής πράξης, οι συμβουλές και της γιατρού και της αισθητικού με βοήθησαν πάρα πολύ, εξαιρετικό περιβάλλον

Lia Stathopoulou

3 Φεβρουαρίου 2019
Η κα Καραμποΐκη είναι εξαίρετη επιστήμονας, με πολύ καλούς συνεργάτες και σύγχρονο εξοπλισμό στο ιατρείο της. Επιπλέον σέβεται την ψυχολογία του ασθενή και γνωρίζει πώς να τον προσεγγίσει.

Marina Eleftheriadou

9 Μαΐου 2018
Όλα άριστα.

ΣΟΦΙΑ Χ

6 Δεκεμβρίου 2017
Ευγενική σοβαρη και σαφής!!

Ελενη Μ