Οι αγγειακές βλάβες κάνουν την εμφάνιση τους…

στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος, από πολύ μικρή ηλικία, αρχικά σαν μικρά επιφανειακά αγγεία, κόκκινου, μωβ ή μπλε χρώματος, και μπορεί να εμφανιστούν και σε μεγαλύτερες περιοχές της επιδερμίδας μας.

Η εμφάνιση των βλαβών αυτών στο πρόσωπο οφείλεται κυρίως στην υπέρμετρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, τη ροδόχρου νόσο, την ύπαρξη κληρονομικών παραγόντων, τη γήρανση, την εγκυμοσύνη, την ύπαρξη συστηματικών νόσων και τον μηχανικό τραυματισμό της επιδερμίδας κατά τον καθαρισμό και την αποτρίχωση.

Στο σώμα, οι αγγειακές βλάβες εντοπίζονται, με μεγαλύτερη συχνότητα στα πόδια κυρίως σε γυναίκες – και αιτία εμφάνισης τους είναι παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, η ορθοστασία, οι ορμονικές διαταραχές, η εγκυμοσύνη, η φλεβική ανεπάρκεια, η παχυσαρκία, η ηλιακή ακτινοβολία.

Το να εμποδίσουμε την εμφάνιση αυτών των βλαβών, δυστυχώς δεν είναι εφικτό. Η σύγχρονη όμως ιατρική τεχνολογία μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα γρήγορα και ανώδυνα.

Στο πρόσωπο πολύ καλά αποτελέσματα έχει το laser χρωστικής Vbeam.

Για τις αγγειακές βλάβες των ποδιών κατόπιν αξιολόγησης του προβλήματος συστήνονται οι σκληρυντικές ενέσεις ή και το laser ND-Yag.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας