Το λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα (laser CO2)…

χρησιμοποιείται πάρα πολύ συχνά τόσο στη χειρουργική όσο και στην αισθητική δερματολογία. Η μη ορατή ενεργειακή δέσμη φωτός που διαθέτει, απορροφάται από ιστούς που περιέχουν νερό και προκαλεί την εξάχνωση τους. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η τοπική καταστροφή δερματικών βλαβών.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των παρακάτω περιπτώσεων:

μυρμηκιές, κονδυλώματα, θηλώματα, εφηλίδες, ηλιακές φακές, ξανθελάσματα, συριγγώματα, σμηγματορροϊκές υπερκερατώσεις, σμηγματογόνες υπερπλασίες, αγγειοϊνώματα , σμηγματορροϊκοί σπίλοι, μυρμηκιώδεις σπίλοι  και πολλές άλλες.

Το Laser CO2 εφαρμόζεται στο δέρμα αφού προηγηθεί η  εφαρμογή αναισθητικής κρέμας. Στο σημείο του καυτηριασμού δημιουργείται μία κρούστα που αποπίπτει μετά από λίγες μέρες. Το δέρμα που αποκαλύπτεται είναι ένα νέο ροζ δέρμα που σιγά σιγά αποκτά το φυσιολογικό του χρώμα καθώς σχηματίζεται η μελανίνη του.

Η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη μέχρι να ολοκληρωθεί όλη η παραπάνω διαδικασία. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άριστο ακόμη και για βλάβες μεγάλου μεγέθους ή σε δύσκολες θέσεις, όπως τα βλέφαρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας