Μια επιτυχημένη και όμορφη αύξηση των χειλιών… είναι η συνισταμένη της αισθητικής άποψης του ιατρού, της ανατομίας του ασθενούς καθώς και των δικών του επιθυμιών.

Στο αρχικό συμβουλευτικό ραντεβού γίνεται συζήτηση πάνω στους προβληματισμούς και τα θέλω του κάθε ασθενή. Θέλει η ασθενής μεγαλύτερη χείλη ή απλώς να έχει τονισμένο περίγραμμα; Επιτρέπει η φυσική κατασκευή και ανατομία όσα το μυαλό και η μόδα επιζητάει; Μέσα από τη συζήτηση και με τις δυνατότητες που μας δίνουν τα εξελιγμένα υαλουρονικά μπορούμε να επιτύχουμε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα σε αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

 

Από ποια ηλικία μπορούμε να βάλουμε υαλουρονικό στα χείλη;

Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ για την αυξητική χειλιών αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνιση των χειλιών τους. Αν και η θεραπεία είναι κατάλληλη για άτομα όλων των ηλικιών, συνιστάται η εφαρμογή της μετά την ενηλικίωση, δηλαδή μετά τα 18 έτη.

Οι νεότεροι άνθρωποι συχνά αναζητούν την αύξηση του όγκου των χειλιών για ένα πιο πληθωρικό αποτέλεσμα, ενώ σε πιο ώριμες ηλικίες, η εστίαση μετατοπίζεται προς την αποκατάσταση του χαμένου όγκου και την επαναφορά της νεανικότητας στα χείλη.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της εξειδικευμένης τοποθέτησης υαλουρονικού οξέος, που προσφέρει φυσικά και διαρκή αποτελέσματα, αναδεικνύοντας την ομορφιά και την αρμονία του προσώπου.

Κλείστε τώρα ραντεβού για μη επεμβατική αύξηση χειλιών με υαλουρονικό οξύ.

Καλέστε μας στο 210 3390235

Πονάει η εφαρμογή υαλουρονικού στα χείλη;

Πριν την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος γίνεται τοπική αναισθησία ώστε η θεραπεία να πραγματοποιείται ανώδυνα.

Υαλουρονικό για αυξητική χειλιών - Δείτε τα αποτελέσματα

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας