Η γνώμη του Aboutskin

Η ριζική αποτρίχωση είναι μια από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους μόνιμης αποτρίχωσης.

Όσες έχουμε λευκές ή ξανθές τρίχες στο πρόσωπο δεν μπορούμε να βρούμε λύση γιατί η τεχνολογία του laser δεν αναγνωρίζει αυτά τα χρώματα επειδή απουσιάζει η μελανίνη που υπάρχει στις μαύρες και καστανές τρίχες. Συνήθως χρησιμοποιούμε μεθόδους αποτρίχωσης όπως η κλωστή, το τσιμπιδάκι φρυδιών ή κερί. Το αποτέλεσμα είναι η τριχοφυΐα να αυξάνεται.

Στο Aboutskin εφαρμόζουμε τη ριζική αποτρίχωση που δεν επώδυνη όπως παλιά γιατί διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα με δυνατότητα συνδυασμού και των δυο μεθόδων ηλεκτρόλυσης και θερμόλυσης.

Συχνές Ερωτήσεις

Με τη χρήση μιας πολύ λεπτής βελόνας εισχωρούμε παράλληλα με την τρίχα στον θύλακα όπου με τη βοήθεια του ρεύματος καυτηριάζουμε την ρίζα της με αποτέλεσμα η τρίχα να μην ξανά εμφανιστεί.

Η ριζική εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, κυρίως όμως στο πρόσωπο όπου η τριχοφυΐα είναι ορμονοεξαρτώμενη ή αποτελείται από λευκές και ξανθές τρίχες.

Για να χαρακτηριστεί η ριζική αποτρίχωση ως μόνιμη και οριστική μέθοδος αποτρίχωσης με πολύ γρήγορα αποτελέσματα, πρέπει να εφαρμόζεται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Η χρονική στιγμή καθορίζεται από τον κύκλο ζωής της τρίχας, δηλαδή πρέπει να γίνεται μόλις η τρίχα κάνει την εμφάνισή της, στο αναγενές στάδιο ώστε να καταστραφούν άμεσα τα αναγεννητικά κύτταρα.

Με την σωστή εφαρμογή δεν έχετε να φοβηθείτε για σημάδια ή οποιαδήποτε άλλη παρενέργεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας