Μεγαλώνοντας το κολλαγόνο μας μειώνεται και ένα σημείο στο οποίο γίνονται ορατές οι ρυτίδες είναι στο άνω χείλος ή αλλιώς ρυτίδες του καπνιστή.

Το κάπνισμα επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος, προκαλώντας ρυτίδες. Χωρίς αρκετό κολλαγόνο και ελαστίνη για να το διατηρήσουν ισχυρό, οι ίνες του δέρματός μας εξασθενούν, προκαλώντας χαλάρωση και ρυτίδες. Η επαναλαμβανόμενη συρρίκνωση των χειλιών κατά το κάπνισμα και η θερμότητα που παράγεται από το κάψιμο των τσιγάρων μπορούν επίσης να προκαλέσουν το σχηματισμό των χειλιών καπνιστών. Ωστόσο οι ρυτίδες αυτές παρουσιάζονται και στους μη καπνιστές και η εμφάνισή τους σχετίζεται με τον τρόπο έκφρασης και ομιλίας

Τις ρυτίδες αυτές μπορούμε εύκολα να τις διορθώσουμε εγχύοντας την απαραίτητη ποσότητα λεπτόρευστου υαλουρονικού οξέος στις ρυτίδες έχοντας ένα άμεσα ορατό αποτέλεσμα.

Πονάει η εφαρμογή υαλουρονικού στις ρυτίδες καπνιστή;

Πριν την εφαρμογή του υαλουρονικού βάζουμε αναισθητική κρέμα για 30-45 λεπτά και μετά προχωράμε στην εφαρμογή του. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και τα αποτελέσματα άμεσα ορατά.

Υαλουρονικό στις Ρυτίδες Καπνιστή - Δείτε τα αποτελέσματα

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας