Υαλουρονικό Οξύ για τις Ρυτίδες Καπνιστή από την Δερματολόγο Β. Καραμποΐκη στο Δερματολογικό Ιατρείο Aboutskin Σκουφά 21, Κολωνάκι, Αθήνα.

Με την πάροδο του χρόνου, το κολλαγόνο στο δέρμα μας μειώνεται, κάτι που οδηγεί στην εμφάνιση ρυτίδων, ιδιαίτερα γύρω από το άνω χείλος – αυτές που συχνά αποκαλούμε ρυτίδες καπνιστή.

Το κάπνισμα δυστυχώς επιταχύνει τη γήρανση του δέρματος, μειώνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία διατηρούν τις ίνες του δέρματος σφριγηλές και ελαστικές. Η συνεχής κίνηση των χειλιών κατά τη διάρκεια του καπνίσματος, καθώς και η θερμότητα από τα αναμμένα τσιγάρα, ενισχύουν την εμφάνιση των ρυτίδων. Ωστόσο, αυτές οι ρυτίδες δεν περιορίζονται μόνο στους καπνιστές, αλλά μπορούν να εμφανιστούν και σε μη καπνιστές, εξαιτίας του τρόπου έκφρασης και της ομιλίας.

Στο Δερματολογικό Ιατρείο Aboutskin, η ειδική δερματολόγος Β. Καραμποΐκη, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ρυτίδες αυτές με την εγχύσει λεπτόρευστου υαλουρονικού οξέος, εξασφαλίζοντας ένα φυσικό και άμεσα εμφανές αποτέλεσμα.

Για να διασφαλίσουμε μια ανώδυνη διαδικασία, εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα για 30-45 λεπτά πριν την εγχύσει. Η θεραπεία είναι άνετη, με τα αποτελέσματα να γίνονται άμεσα αντιληπτά, επιτρέποντας στους ασθενείς να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους με μια ανανεωμένη εμφάνιση.

Πονάει η εφαρμογή υαλουρονικού στις ρυτίδες καπνιστή;

Πριν την εφαρμογή του υαλουρονικού βάζουμε αναισθητική κρέμα για 30-45 λεπτά και μετά προχωράμε στην εφαρμογή του. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και τα αποτελέσματα άμεσα ορατά.

Υαλουρονικό στις Ρυτίδες Καπνιστή - Δείτε τα αποτελέσματα

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας