Η αλήθεια είναι ότι οι ρυτίδες μας δεν εμφανίζονται ξαφνικά. Χρειάζονται αρκετά χρόνια για να είναι μόνιμη η εμφάνισή τους στο πρόσωπο. Ωστόσο η σύγχρονη αισθητική ιατρική μας δίνει τη δυνατότητα να τις εξαφανίσουμε άμεσα και μόνο με την έγχυση του υαλουρονικού οξέος.

Τις περισσότερες φορές όμως για τις ρυτίδες στο μέτωπο λειτουργούμε συνδυαστικά και με μία άλλη ιδανική, αποτελεσματική και εγκεκριμένη από το FDA θεραπεία, το botox, την έκχυση δηλαδή βοτουλινικής τοξίνης. Ο γιατρός μας γνωρίζει καλά ποιες ρυτίδες αντιμετωπίζονται με botox και ποιες με υαλουρονικό.

Η συνδυαστική αντιμετώπιση υαλουρονικού και botox προσφέρουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, με ένα πρόσωπο πιο ξεκούραστο, νέο, εξίσου εκφραστικό και όμορφο.

Το υαλουρονικό στο μέτωπο είναι μία εξίσου ασφαλής και επιθυμητή θεραπεία μόνη της αλλά και ταυτόχρονα με άλλες θεραπείες.

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τη νεανικότερη εκδοχή του εαυτού σας;

Καλέστε μας στο 210 3390235

Πονάει η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος στις ρυτίδες μετώπου;

Πριν την εφαρμογή του υαλουρονικού εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα για 30-45 λεπτά και μετά προχωράμε στην εφαρμογή του. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και τα αποτελέσματα άμεσα ορατά. 

Υαλουρονικό στις Ρυτίδες Μετώπου - Δείτε τα αποτελέσματα

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας