Έννοια πολυδιάστατη και πόθος κάθε ανθρώπου…

Υπάρχει άραγε το μυστικό της αιώνιας νεότητας;

Ας αφήσουμε τη φαντασία και την τέχνη να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα και ας αναλογιστούμε τι σημαίνει αντιγήρανση.

Σίγουρα για ένα ον κοινωνικό όπως ο άνθρωπος αντιγήρανση δεν σημαίνει απλά μία αφαίρεση κηλίδων ή τα φουσκωτά μάγουλα. Είναι το σύνολο των παραγόντων που δρουν  τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχοπνευματική διάσταση και διαμορφώνουν την ανθρώπινη υπόσταση.

Σωστή διατροφή, άσκηση, ιατρική παρακολούθηση, καθαρό περιβάλλον και επαφή με τη φύση μαζί με ηθική και ψυχική ανάταση που προσφέρει η τέχνη, η εργασία και η κοινωνική δράση στα πλαίσια της ομάδας είναι σημαντικοί παράγοντες ευζωίας-αντιγήρανσης.

Στα πλαίσια αυτά η ιατρική επιστήμη έχει κάνει τεράστιες προόδους στη μελέτη του δέρματος, του μεγαλύτερου οργάνου του ανθρώπινου σώματος, το όριο ανάμεσα στο έξω και μέσα κόσμο μας.

Γνωρίζουμε λοιπόν πως για να σβήσουν τα σημάδια του χρόνου και να γίνει το δέρμα πιο ελαστικό και πιο σφριγηλό απαιτείται η περιποίησή του τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Γνωρίζουμε επίσης πόσο αμφίδρομη είναι αυτή η σχέση για μία όμορφη υγιή εμφάνιση. Μία θεραπεία ανάπλασης της επιδερμίδας χαρίζει λάμψη αλλά ταυτόχρονα θετικά συναισθήματα που μειώνουν το stress και την εσωτερική φλεγμονή που αυτό προκαλεί.

Αντίστροφα, η παροχή επαρκών θρεπτικών πρώτων υλών, ενυδάτωσης και αντιοξειδωτικών δίνουν στο εργαστήριο αναδόμησης και επιδιόρθωσης του οργανισμού μας τη δυνατότητα να φτιάχνει νέα υγιή κύτταρα και να προστατεύεται από τις αρνητικές περιβαλλοντικές  επιδράσεις.

Με βάση αυτή την ολιστική προσέγγιση της αντιγήρανσης λειτουργούμε και διαμορφώνουμε εξατομικευμένα προγράμματα αντιγήρανσης στο Aboutskin που αποτελούνται από:

  • Θεραπείες
  • Εξιδικευμένα Καλλυντικά
  • Συμπληρώματα – Βιταμίνες
Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας