Δερμοαπόξεση με διαμάντι για καθαρό, φωτεινό και αναζωογονημένο δέρμα ή αλλιώς Pristine

Το pristine είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα μικροδερμοαπόξεσης για εφαρμογή όχι μόνο σε πρόσωπο, αλλά και σε σώμα. Με τη χρήση γνήσιων κεφαλών από πραγματικό διαμάντι κοπής, το Pristine απολεπίζει τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και βελτιώνει την επιφανειακή κυκλοφορία του αίματος.

Το δέρμα σας μετά την εφαρμογή του θα φαίνεται καθαρό, φωτεινό, ανανεωμένο!

Που ενδείκνυται η χρήση της θεραπείας μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντι;

  • Απολέπιση επιδερμίδας
  • Μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Ουλές ακμής
  • Ηλιακές κηλίδες
  • Ανομοιογενή χροιά και υφή επιδερμίδας
  • Φωτογήρανση επιδερμίδας

Τι είναι η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι;

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μία νέα ασφαλής, μη επεμβατική μέθοδος καθαρισμού και ανάπλασης της επιδερμίδας, η οποίακαθαρίζει σε βάθος και διεγείρει το δέρμα χρησιμοποιώντας κεφαλές με μεγάλη πυκνότητα διαμαντιού κοπής laser, για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και την σταδιακή αντικατάστασή τους με νέα και υγιή κύτταρα. Toαποτέλεσμα της θεραπείας είναι η επιδερμίδα να φαίνεται λεία, ανανεωμένη, καθαρή και λαμπερή!

Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι είναι ένας από τους ευκολότερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους καταπολέμησης των επιπτώσεων της γήρανσης. Με τη χρήση προϊόντων περιποίησης δέρματος υψηλής τεχνολογίας, οι ειδικοί μπορούν να διεισδύσουν βαθιά στο δέρμα, επιτρέποντας στο σώμα σας να δημιουργήσει κολλαγόνο και να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη νεανική σας εμφάνιση. Χρησιμοποιώντας μια κεφαλή διαμαντιού, τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος απολεπίζονται, και αυτό επιτρέπει την ανακούφιση μιας πληθώρας δερματικών ανησυχιών. Όταν συνδυάζεται με ένα χημικό πίλινγκ, μπορείτε πραγματικά να εκπλαγείτε από τη βελτίωση στη μελάγχρωση σας.

Στο δερματολογικό ιατρείο Αboutskin Dermatology & Cosmetic Science η προσέγγιση για τον κάθε άνθρωπο είναι μοναδική και το εξειδικευμένο προσωπικό μας σας παρέχει εξατομικευμένες λύσεις. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε το πιο αποτελεσματικό πρωτόκολλο ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα νιώθετε αλλά και θα φαίνεστε καλύτερα.

Πως ακριβώς λειτουργεί η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι;

Η συσκευή διαθέτει κεφαλές από αληθινό διαμάντι κοπής laser ώστε να προκαλείται ήπια αφαίρεση των ανώτερων στρωμάτων της επιδερμίδας, προσδίδοντας υγιή και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα σας. Ταυτόχρονα μέσω της αναρρόφησης του δέρματος διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και η επιδερμίδα σαςγίνεται εντυπωσιακά πιο όμορφη και καθαρή.

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους της επιδερμίδας και λόγω του συνδυασμού της απόξεσης και της αναρρόφησης εξασφαλίζεται η ομοιόμορφη επιλογή σε όλες τις περιοχές του προσώπου αλλά και της επιδερμίδας γενικότερα.

Για ποια σημεία του σώματος ενδείκνυται η θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης;

Η μη επεμβατική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος με μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι μπορεί να πραγματοποιηθεί στο πρόσωπο, το λαιμό, το στήθος, τα χέρια, την πλάτη, τα πόδια, τους αγκώνες και τα πόδια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες. Η μικροδερμοαπόξεση βοηθά στην αποκατάσταση του κατεστραμμένου δέρματος με μηχανική απόξεση των επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα εν κινήσει, που θέλουν να δώσουν μια ελαστική, ζωντανή λάμψη στο δέρμα τους και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μη επεμβατικές αισθητικές επεμβάσεις που γίνονται σήμερα.

Πως νιώθετε όταν κάνετε μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι;

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, μη επεμβατική και δίνει την αίσθηση μίας ήπιας αναρρόφησης της επιδερμίδας. Μπορείτε την ίδια στιγμή να επανέλθετε σε όλες τις δραστηριότητες σας χωρίς της παραμικρή ενόχληση. H αίσθηση που προσφέρει κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι ευχάριστη, αναζωογονητική και χαλαρωτική!

Πόσο διαρκεί μία συνεδρία μικροδερμοαπόξεσης;

Η διάρκεια συνεδρίας μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντι εξαρτάται από την περιοχή στην οποία θα γίνει η συνεδρία. Στο πρόσωπο η μέγιστη διάρκεια κυμαίνεται από 10-15 λεπτά αλλά και πάλι σε κάποιες περιπτώσεις που το δέρμα είναι τραχύ και ταλαιπωρημένο ενδέχεται η διάρκεια να είναι μεγαλύτερη. Η διάρκεια της συνεδρίας με μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι σε πλάτη ή κάποιο άλλο σημείο μπορεί να είναι αρκετά μεγαλύτερη.

Πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα της θεραπείας μικροδερμοαπόξεσης;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας και η επιδερμίδα είναι πιο υγιής, φρέσκια και λαμπερή. Τα αποτελέσματα σίγουρα βελτιώνονται και αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τη θεραπεία μετά από κάποιες διαδοχικές συνεδρίες βάσει των υποδείξεων της δερματολόγου Βασιλικής Καραμποΐκη

Είναι ακριβή η θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντι;

Η θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντι είναι μια προσιτή θεραπεία από πλευράς κόστους και μια ιδιαίτερα ιατρική και αισθητική υπηρεσία με πολύ θετικά αποτελέσματα.