Η θεραπεία τριχόπτωσης με πλάσμα (PRP) αξιοποιεί το αίμα…

που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες με σκοπό την επαναλειτουργία των τριχοθυλακίων και την επανέκφυση νέων φύτρων.

Η μέθοδος είναι κατάλληλη τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες και χρησιμοποιείται για τις περιπτώσεις της ανδρογενετικής αλωπεκίας καθώς και στη διάχυτη αλωπεκία.

Η διαδικασία είναι απλή:

1. Λαμβάνουμε μικρή ποσότητα αίματος από τον ίδιο τον ασθενή

2. Φυγοκεντρούμε σε συγκεκριμένες στροφές και για συγκεκριμένο χρόνο ώστε να διαχωριστεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα

3. Εγχύουμε το πλάσμα αυτό στις περιοχές του τριχωτού που παρουσιάζουν το πρόβλημα

Η θεραπεία αυτή με το πέρασμα των χρόνων αποδεικνύεται ότι μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα σε ένα τόσο δύσκολα αντιμετωπίσιμο πρόβλημα όπως είναι η τριχόπτωση. Οι αυξητικοί παράγοντες οι οποίοι βρίσκονται στο πλάσμα, ενισχύουν την αποκατάσταση των ιστών που για κάποιο λόγο έχουν υποστεί βλάβη και ενεργοποιούν έτσι τους ιστούς ώστε να επαναλειτουργήσουν τα τριχοθυλάκια.

Η διαδικασία της μεσοθεραπείας με πλάσμα  πραγματοποιείται αφού έχει προηγηθεί η χρήση τοπικά αναισθητικής κρέμας και  επαναλαμβάνεται κάθε 20 ημέρες ενώ δεν υπάρχουν παρενέργειες, εφόσον η θεραπεία πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο ιατρό.

Με την καινοτόμο μέθοδο της θεραπείας τριχόπτωσης με πλάσμα (PRP), προσφέρουμε ένα φυσικό και ασφαλές μέσο επανέκφυσης των μαλλιών, εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη αναγέννησης που κρύβει το ίδιο το σώμα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας