Αποτρίχωση με Laser Alexandrite

H αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη αφαιρεί με ασφάλεια την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα χωρίς να καταστρέφει τους πόρους και τη δομή της επιδερμίδας και είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.

Διαβάστε Περισσότερα ->

Fractional Laser CO2

Όλοι θα θέλαμε να μεγαλώνουμε αλλά το δέρμα μας να είναι εξίσου νεανικό και όμορφο, χωρίς δυσχρωμίες, ρυτίδες και ακμή. Το  Fractional Laser CO2 έρχεται να μας δώσει μία εφικτή και ρεαλιστική λύση για ένα πρόσωπο χωρίς δυσχρωμίες, ρυτίδες, και ουλές από ακμή.

Διαβάστε Περισσότερα ->

PULSE DYE LASER – Vbeam Laser

Είναι  παλμικό laser χρωστικής Vbeam  της εταιρείας Candela.

Διαβάστε Περισσότερα ->

Q-switched laser

Ο όρος Q-SWITCHED δηλαδή “διακόπτης Q”, αναφέρεται στον τύπο του παλμού που δημιουργείται από το laser. Σε αντίθεση με τους κοινούς δείκτες λέιζερ που δημιουργούν μια συνεχή ακτίνα λέιζερ, τα λέιζερ με εναλλαγή Q δημιουργούν παλμούς δέσμης λέιζερ που διαρκούν μόνο δισεκατομμυριοστό του δευτερολέπτου.

Διαβάστε Περισσότερα ->

LASER ND-YAG

Το Laser ND-Yag εκπέμπει στα 1064nm, το μεγαλύτερο βάθος διείσδυσης από οποιοδήποτε άλλο Laser και έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, με λιγότερες συνεδρίες, ακόμα και αν ο θύλακας της τρίχας είναι βαθύτερα, στα όρια του δέρματος.

Διαβάστε Περισσότερα ->

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας