Τι είναι η μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μια καινοτόμο μέθοδο θεραπείας, η οποία περιλαμβάνει την άμεση έγχυση εγκεκριμένων ουσιών στο δέρμα. Στοχεύει στην αναζωογόνηση και ανανέωση της επιδερμίδας, μέσω της εφαρμογής φαρμακευτικών ουσιών, φυτικών εκχυλισμάτων, βιταμινών, και ενζύμων. Η διαδικασία περιλαμβάνει μικροενέσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε προβλήματος.

Πώς εφαρμόζεται η μεσοθεραπεία στο πρόσωπο;

Αρχικά, εφαρμόζεται τοπικά αναισθητική κρέμα. Μετά από μία ώρα, ακολουθούν μικροενέσεις κάτω από το δέρμα με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Η διαδικασία διαρκεί 30-45 λεπτά, με την επανάληψη των συνεδριών να καθορίζεται από το δερματολόγο για βέλτιστα αποτελέσματα.

Τα πλεονεκτήματα της μεσοθεραπείας είναι σημαντικά:

Ενυδάτωση και ανανέωση για νεότερη εμφάνιση. Αύξηση της ομοιομορφίας και φωτεινότητας του δέρματος από την πρώτη συνεδρία. Η δερματολόγος Βασιλική Καραμποΐκη είναι έμπειρη στην αντιμετώπιση δερματολογικών προκλήσεων, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ασθενή. Το Aboutskin είναι ένα σύγχρονο ιατρείο, εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία, διασφαλίζοντας αποτελέσματα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της θεραπείας;

Συνοπτικά, μπορούμε να πούμε ότι τα κύρια πλεονεκτήματα της μεσοθεραπείας του προσώπου είναι:

  • Ένα νεότερο και πιο υγιές πρόσωπο
  • Από την πρώτη συνεδρία θα παρατηρήσετε πώς το δέρμα σας φαίνεται πολύ πιο ενυδατωμένο
  • Δίνει στο πρόσωπο μεγαλύτερη ομοιομορφία και φωτεινότητα
Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας