Προηγμένες Λύσεις για Νεανικό και Λαμπερό Δέρμα

Ανακαλύψτε στο δερματολογικό ιατρείο Aboutskin στο Κολωνάκι, την επαναστατική προσέγγιση στην αντιμετώπιση και αναζωογόνηση του ντεκολτέ. Με μια πληθώρα κορυφαίων, μη επεμβατικών θεραπειών, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να προλάβετε και να επιβραδύνετε τα σημάδια γήρανσης, επιστρέφοντας τη φυσική νεανικότητα και λάμψη στην περιοχή του ντεκολτέ.

Οι Θεραπείες μας Περιλαμβάνουν:

Peelings: Αναζωογονήστε το δέρμα σας με ειδικά διαμορφωμένα peelings που αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα και ενισχύουν την αναγέννηση του δέρματος.
Μεσοθεραπεία: Μια θεραπεία που ενισχύει το δέρμα με βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και αμινοξέα, ενυδατώνοντας και αναζωογονώντας το δέρμα εκ των έσω.
Fractional CO2: Μια επαναστατική λέιζερ θεραπεία που δρα επιφανειακά και σε βάθος, μειώνοντας τις ρυτίδες και βελτιώνοντας την υφή του δέρματος.
Qswitched Alexandrite Laser: Ιδανικός για την αντιμετώπιση των χρωματικών αλλοιώσεων και τη βελτίωση της συνολικής εμφάνισης του δέρματος.
Νήματα PDO: Μια καινοτόμος θεραπεία που προσφέρει άμεση ανόρθωση και σύσφιξη, με φυσικά αποτελέσματα.

Στο Aboutskin οι θεραπείες για την αναζωογόνηση του ντεκολτέ σχεδιάζονται μετά από λεπτομερή διάγνωση και προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ώστε να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε την πρώτη σας συνεδρία και να ξεκινήσετε το ταξίδι προς την ανανέωση του δέρματός σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας