Τι λένε για τις υπηρεσίες του AboutSkin αυτοί που μας εμπιστεύτηκαν.

Βάνα Τουμανίδη

9 Μαρτίου 2023
Η γιατρός με παρακολουθεί τα τελευταία 7 χρόνια και με έχει βοηθήσει πολύ να ξεπεράσω διαφόρων μορφών δερματολογικά προβλήματα, υποδεικνύοντας μου πάντα πολύ εύστοχα την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή. Ιδιαίτερα για την αποκατάσταση του δέρματος ύστερα από μια επέμβαση κύστης κόκκυγος που είχε σοβαρές δυσκολίες επούλωσης, θα της είμαι για πάντα ευγνώμων. Τα τελευταία 4 χρόνια έχω εμπειρία και από τον τομέα της αισθητικής που προσφέρεται στο ιατρείο της και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τις συνεργατριες της στον τομέα αυτό. Συστήνω ανεπιφύλακτα το ιατρείο της τόσο για το ιατρικό όσο και για το αισθητικό κομμάτι.

Emmanuel Petropoulos

14 Φεβρουαρίου 2023
Σε πρόβλημα που είχε αρχίσει να χρονίζει, έδωσε λύση τόσο στην άμεση αντιμετώπιση των συμπτωμάτων, όσο και στο μόνιμο θεραπευτικό αποτέλεσμα. Πολύ καλή προσέγγιση με τον ασθενή και το πρόβλημα του, ενημερωμένη, με σύγχρονες μεθόδους και εξαιρετικά αποτελέσματα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!

Andrew Nicol

14 Φεβρουαρίου 2023
Το πρόσωπο μου το ένιωθα κουρασμένο και ότι χρειαζόταν ανανέωση. Οι κοπέλες και η γιατρός με πολύ αγάπη για την δουλειά τους και υπομονή με καθοδηγησαν μετά τη θεραπεία τι ακριβώς να ακολουθήσω.
Θα παω οπωσδήποτε ξανά!!

Κατερίνα Λιόλιου

23 Μαρτίου 2022
Εύγε! Ένας χώρος πεντακάθαρος, μια καλοκουρδισμένη ορχήστρα με άψογους συντελεστές και μαέστρο μια Γιατρό-‘Ανθρωπο που τιμά τον όρκο που έδωσε… Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Σπάνιος συνδυασμός επιστημοσύνης, ενδελεχούς ελέγχου, οργάνωσης, συνέπειας, καθοδήγησης, επικοινωνίας, πραότητας, ευγένειας και ανθρωπιάς. Σας είμαι ευγνώμων για ακόμη μια φορά!

Diana Schiza

21 Μαρτίου 2022
Δεν υπαρχει ωραιοτερο συναισθημα απο αυτο της εμπιστοσυνης. Αφηνεσαι στα χερια της και δεν αγχωνεσαι για τιποτα. Ανθρωπια,ειλικρινεια αριστη γνωση της δερματολογιας. Η κα. Καραμποικη ειναι πραγματικη επιστημονας. Το προσωπικο φιλικο,ενημερωμενο κ ευγενικο. Ο χωρος απ τους πιο καθαρους που μπορεις να συναντησεις τηρωντας και ολα τα μετρα για τον covid.

Maria Chatzi

12 Μαρτίου 2022
Εξαιρετική γιατρός με μέθοδο κ σύστημα. Ενδιαφέρεται πραγματικά για τον ασθενή. Άψογη εξυπηρέτηση

ada kougoulou

23 Φεβρουαρίου 2022
Καταπληκτικοί και απίστευτα συζητήσιμοι άνθρωποι, με πραγματικό ενδιαφέρον για τον ασθενή,εξαιρετικοί επαγγελματίες με μεγάλη γκάμα θεραπειών σε πολύ καλές τιμές.Στο ιατρείο το περιβάλλον είναι ήρεμο, οικείο και από την πρώτη στιγμή αισθάνεσαι άνετα .Η γιατρός καθώς και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό , σου εμπνέουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη.Πολυ τυπικοί στη τήρηση των ραντεβού με καθόλου κουραστικές αναμονές.Τους συστήνω ανεπιφύλακτα για όλες τις ηλικίες.

Vivi Triantafylli

29 Νοεμβρίου 2021
Εξαιρετική μεταχείριση και εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε περίπτωσης! Η ιατρός είναι άψογη επαγγελματίας και άνθρωπος, όπως και το υπόλοιπο προσωπικό του ιατρείου.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22 Ιανουαρίου 2021
Η καλύτερη δερματολόγος και άνθρωπος! Εμπειρη, καταρτισμένη, επαγγελματίας και ταυτόχρονα προσιτή και πρόθυμη να ακούσει το πρόβλημα του ασθενούς. Βρηκα λύση σε πολύ δύσκολη περίπτωση ακμής που με ταλαιπωρούσε. Όσον αφορά στο υπόλοιπο προσωπικό είναι πάντα ευγενικό κι εξυπηρετικό. Μονο τα καλύτερα έχω να πω για όλη την ομάδα. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!