Morpheus8

Ενεργοποιήστε την παραγωγή κολλαγόνου και αναδιαμορφώστε το δέρμα σας.

Ανακαλύψτε τον νεότερο εαυτό σας!

Τι είναι το Morpheus 8;

Το Morpheus 8 είναι υψηλής τεχνολογίας μηχάνημα κλασματικής (Fractional) θεραπείας ραδιοσυχνότητας και μικροβελονισμού , που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στις υποκείμενες στοιβάδες του δέρματος. Στοχεύοντας στα βαθύτερα στρώματα, οι ιστοί του προσώπου και του σώματος μπορούν να αναδιαμορφωθούν και να αποκαλύψουν μια πιο λαμπερή και νεανική όψη της επιδερμίδας.
Είναι κατάλληλο στο πρόσωπο και στο σώμα για σύσφιξη, όπως για την χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου, την χαλάρωση του δέρματος στο λαιμό, την χαλάρωση στους βραχίονες ή στο εσωτερικό των μηρών και στην περιοχή πάνω από τα γόνατα.
Είναι κατάλληλο για την διόρθωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων όπως και την βελτίωση ουλών ακμής και για την κυτταρίτιδα στο σώμα. Η υψηλή τεχνολογία του Morpheus 8 επιτρέπει με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο να επιτυγχάνουμε υψηλού επιπέδου επιδερμική ανάπλαση και υποδερμική λιπώδη αναδιαμόρφωση (SARD).
morpheus8-body-left-side

Με την τεχνολογική εξέλιξη που προσφέρει το MORPHEUS 8 στην Αισθητική Δερματολογία έχουμε στα χέρια μας μια πολύ αξιόπιστη, ασφαλή και αποτελεσματική επιλογή για τους ασθενείς μας.

Χρησιμοποιεί συνδυαστικά 2 διαφορετικές τεχνολογίες με εξαιρετικά αποτελέσματα:
α) ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ: Με ατομική κεφαλή για κάθε ασθενή &
β) MICRONEEDLING: Πρόκειται για μικρές επίχρυσες 24 καρατίων μονωμένες μικρο-βελόνες που διεισδύουν ελεγχόμενα σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος με αποτέλεσμα νέα παραγωγή κολλαγόνου και σύσφιξη του δέρματος.

 

Ποιες περιοχές είναι κατάλληλες για την θεραπεία;

 Το Morpheus8 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περιοχή που μπορεί να επωφεληθεί από την αναπλάση και την νεοκολλαγένεση. Οι περιοχές που αντιμετωπίζονται πιο συχνά περιλαμβάνουν:
• Πρόσωπο / Λαιμός
• Κοιλιά
• Χέρια
• Γλουτοί
• Πόδια
• Πλάτη

 

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Θα σας προτείνουμε τον απαιτούμενο αριθμό συνεδριών που θα προγραμματιστούν βάσει των προσωπικών σας στόχων και αναγκών. Ο συνήθης αριθμός είναι 2-4 και το μεσοδιάστημα των συνεδριών απο 1-2 μήνες.

 

Πόσο σύντομα θα δω το αποτέλεσμα;

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα σε λίγες ημέρες, αλλά συνήθως μετά από 3 εβδομάδες γίνονται πιο εμφανή. Η βελτίωση στην περιοχή εφαρμογής συνεχίζεται έως και 6 μήνες μετά τη θεραπεία.
Morpheus8 Body_Stomach

Ποιο είναι το όφελος των Fractional Ραδιοσυχνοτήτων;

Η θεραπεία μέσω ραδιοσυχνοτήτων (RF) είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος για την αναδιαμόρφωση και αναδόμηση του κολλαγόνου. Είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία για την οποία χρησιμοποιείται μια κεφαλή από μικρο-βελόνες, οι οποίες ρυθμίζονται κατά περίπτωση και διεισδύουν σε βάθος από 1 έως 7mm, ανανεώνοντας τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς σχεδόν καθόλου χρόνο αποθεραπείας.
Ο μοναδικός πατενταρισμένος σχεδιασμός επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της ενέργειας RF μέσω διπολικών συστοιχιών ηλεκτροδίων ακίδων σε διαφορετικά βάθη διείσδυσης με αποτέλεσμα την τοπική θέρμανση και πήξη του ιστού.
morpheus8-treatment-depths

Είναι κατάλληλη για όλους;

Η ειδική τεχνολογία του Morpheus8 μας επιτρέπει την χρήση του σε όλους τους φωτότυπους δέρματος ακόμα και στους πιο σκούρους, με ασφάλεια. Είναι θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί όλο τον χρόνο.Η λήψη του ιατρικού ιστορικού , η κλινική εξέταση και η λεπτομερής ενημέρωση διασφαλίζουν όπως άλλωστε σε κάθε θεραπεία τη σωστή επιλογή .

 

Πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω μακιγιάζ μετά την θεραπεία;

Επειδή ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος, το μακιγιάζ μπορεί να εφαρμοστεί 1 έως 2 ημέρες μετά τη θεραπεία. Λίγες ημέρες μετά ενδέχεται να εμφανιστούν μικροτραυματισμοί στην υπό θεραπεία περιοχή καθώς και ελαφρά ερυθρότητα ανάλογα με την ένταση της θεραπείας.

 

Ποια είναι η απαιτούμενη φροντίδα μετά τη θεραπεία;

To δέρμα στην υπό θεραπεία περιοχή χρειάζεται ενυδάτωση , καθαριότητα και είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας.
MORFEUS ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
MORFEUS 1 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Έχει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων (FDA) ως η μοναδική συσκευή λιπώδους υποδόριας αναδιαμόρφωσης που επιτυγχάνει βαθύτερη κατά 4mm διείσδυση των ακίδων στο δέρμα από οποιαδήποτε άλλη παρόμοια θεραπεία, καθώς επίσης ακολουθεί αυστηρά τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας CE.

MORFEUS ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας