Τα Skin Boosters είναι μικροενέσεις υαλουρονικού οξέος και άλλων θρεπτικών συστατικών στο δέρμα. Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που δεσμεύει το νερό, ενυδατώνει το δέρμα και το αφήνει απαλό και ελαστικό. Οι θεραπείες είναι ενυδατικές θεραπείες δέρματος με μακροπρόθεσμη επίδραση. Δημιουργούν μια φυσική λάμψη και μια φρέσκια εμφάνιση λειαίνοντας απαλά το δέρμα από μέσα.

 

Τι είναι η δερματική Βιογένεση που προκαλείται από τα skin boosters

Η δερματική Βιογένεση αφορά την κυτταρική διέγερση, τη φυσική αναγέννηση του δερματικού ιστού. Αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε με την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία αποτελούν και τα κύρια δομικά στοιχεία της.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη νέα κατηγορία ενέσιμων υλικών έχουμε όλη τη δύναμη του υαλουρονικού οξέος, των αμινοξέων και άλλων αντιοξειδωτικών συστατικών, παίρνοντας αποτελέσματα σταθερά και ορατά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η νέα αυτή εντυπωσιακή θεραπεία τόνωσης της επιδερμίδας είναι η πρόταση του Aboutskin για τα άτομα που προτιμούν να αποφύγουν τη χρήση δερματικών εμφυτευμάτων.

 

Τι καταφέρνουμε με τα skin boosters;

 • Να διεγείρουμε τους ινοβλάστες να παράγουν τα επιθυμητά στοιχεία
 • Να αναγεννήσουμε νέους ινοβλάστες ώστε να παράγουν κολλαγόνο
 • Σε συνδυασμό με το Υαλουρονικό Οξύ, να προάγουμε τη φυσική παραγωγή των δύο πρωτεϊνών
 • Να αναπτύξουμε αντιοξειδωτική δράση σε βαθιές ρυτίδες και ταλαιπωρημένο δέρμα
 • Να ενυδατώσουμε σημαντικά το δέρμα, επιτυγχάνοντας αντιγηραντική δράση
 • Να βελτιώσουμε την υφή και ελαστικότητα του δέρματος
 • Να μειώσουμε τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες έκφρασης
 • Να βελτιώσουμε τις ραγάδες και τις ουλές, ακόμα και της ακμής
 • Να καταπολεμήσουμε την χαλάρωση

Η ανανέωση και η διέγερση του δέρματος βοηθά στην καταπολέμηση της γήρανσης του, καταπολεμώντας τόσο τα αίτια όσο και τις επιπτώσεις της. Με την δερματική βιογένεση παρατηρούμε σημαντική βελτίωση από την δεύτερη θεραπεία και με σταθερή αποτελεσματικότητα ακόμα και μετά τους 6 μήνες.

Ποιες είναι οι διαφορές της δερματικής Βιογένεσης με Βιοανάπλαση

Με τη βιοανάπλαση επιτυγχάνουμε τη βιοδιέγερση του δέρματος χωρίς να προκαλούνται βλάβες σε αυτό. Ανανεώνει το δέρμα και απομακρύνει τα κατεστραμμένα κύτταρα. Η βιοανάπλαση είναι θεραπεία αισθητικής ιατρικής που τροποποιεί το υδρολιπιδικό φιλμ του δέρματος, και εφαρμόζεται με βελόνα. Χρησιμοποιείται ευρύτατα από τους δερματολόγους προσφέροντας άριστα αποτελέσματα.

Στην μάχη μας με την φθορά του χρόνου αυτό που είναι σημαντικό είναι να μπορούμε όχι μόνο να αναπλάθουμε αλλά να βοηθάμε το σώμα μας να δημιουργεί εκ νέου κύτταρα. Η βιογένεση βοηθάει επί της ουσίας την αναγέννηση νέων ινοβλαστών, την ανανέωση και τη συνεχή διατήρηση της νεότητας. Η ανανέωση και η διέγερση του δέρματος βοηθά στην καταπολέμηση της γήρανσης, καταπολεμώντας τόσο τα αίτια όσο και τις επιπτώσεις της καθώς αποκαθιστά τις βιολογικές λειτουργίες του δέρματος. Ένα υγιές αναγεννημένο δέρμα το οποίο διατηρεί την λάμψη και την ομορφιά του.

Η παράγωγη επιπλέον κολλαγόνου και ελαστίνης με την δερματική βιογένεση είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με αλλά προϊόντα. Λάμψη, σφριγηλότατα, ενυδάτωση και το σημαντικότερο τα πάντα σε σωστή λειτουργία. Καθώς το δέρμα δεν ανταποκρίνεται πάντα στον επιθυμητό χρόνο, με την χρήση της βιοανάπλασης ενισχύεται η αμεσότητα των αποτελεσμάτων.

Ποια είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά των skin boosters;

 • Δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς τους τύπους του δέρματος.
 • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για αντιγήρανση όσο και για βελτίωση ποιότητας δέρματος.
 • Βοηθούν πολύ στην ενυδάτωση του ξηρού και αφυδατωμένου δέρματος.
 • Χρησιμοποιούνται σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια.

Πως εφαρμόζονται τα skin boosters;

Τα skin boosters εφαρμόζονται όπως και η μεσοθεραπεία και συνδυάζονται με πολλές άλλες θεραπείες ταυτόχρονα.

 

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα μετά την εφαρμογή τους;

Τα αποτελέσματα από τη θεραπεία με skin boosters διαρκούν από 6-8 μήνες και το δέρμα ακόμη και μετά το πέρας αυτών των μηνών είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν πριν τη θεραπεία γιατί ήδη έχει αναπαραχθεί νέο κολλαγόνο και ινοβλάστες. Η βιοαναζωογόνηση εκ των έσω είναι μία νέα πρόταση της ιατρικής αισθητικής και με πολύ ορατά αποτελέσματα όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των συνεδριών που απαιτούνται στην κάθε περίπτωση.

Skin Boosters - Δείτε τα αποτελέσματα

Είναι ασφαλή τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται;

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο ιατρείο είναι εγκεκριμένα για τη χρήση τους και διαθέτουν CE Class III Medical Device πιστοποίηση.