Κοσμητικές ιατρικές αγωγές και τεχνικές…

που στοχεύουν στην αντιμετώπιση της φωτογήρανσης και άλλων προβλημάτων της όψης του δέρματος, καθώς και την επανόρθωση διαφόρων βλαβών. Στόχος είναι η ανανέωση του δέρματος και γενικότερα η βελτίωση της εμφάνισης του ασθενούς.

Μέσα από την επικοινωνία μας με τους ασθενείς αυτά τα χρόνια έχουμε επισημάνει τους προβληματισμούς των ανθρώπων που μας επισκέπτονται και που δεν απαντώνται με απλές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.

Γυναίκες και άνδρες που θέλουν να μεγαλώνουν όμορφα, που δεν κρύβουν την ηλικία τους και θέλουν να αφαιρέσουν την κούραση από το πρόσωπό τους.

Με το πέρασμα των χρόνων τα χαμόγελα που χαρίσαμε, οι αγωνίες που ζήσαμε, ο ήλιος που χαρήκαμε, έχουν όλα ζωγραφιστεί στο πρόσωπό μας κι αν και δεν απαρνιόμαστε τίποτα από αυτά, οι ρυτίδες που σχηματίστηκαν από τις εκφράσεις μας μας ενοχλούν.

Ανακαλύψτε την ομορφιά που ξεχωρίζει με εξατομικευμένες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας από την έμπειρη Δερματολόγο Β. Καραμποΐκη – Κλείστε το ραντεβού σας στο 210 3390235 και αναδείξτε τη φυσική σας λάμψη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας