Πλήρωση Ουλών Ακμής με Υαλουρονικό Οξύ

Πως γίνεται η θεραπεία ;

Λεπτόρρευστο διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ τίθεται με μικρο ενέσεις , αφού έχει προηγηθεί αναισθητικη κρέμα , στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος ( χόριο) κάτω απο τις ουλές . Η διαδικασία των ενέσεων βοηθάει στην αποκόλληση της ουλής κ το υαλουρονικό συντελεί στην ανύψωση της . Επίσης το υαλουρονικό δημιουργεί ένα ενυδατωμένο και προστατευμένο περιβάλλον για να λειτουργήσουν οι ινοβλάστες και να παράγουν κολλαγόνο κ ελαστίνη και να μειωθεί έτσι το βάθος της ουλής .
 

Πόσες συνεδρίες χρειάζομαι;

 
Συνήθως χρειάζονται δύο συνεδρίες με απόσταση ένα μήνα περίπου . Η θεραπεία επαναλαμβάνεται μετά απο 1 χρόνο περίπου μέχρι την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος .
 

Τι θα κάνω πρώτα για τις ουλές μου laser ή υαλουρονικό;

 
Στα συνδυαστικά πρωτόκολλα προηγούνται οι πιο επεμβατικές θεραπείες όπως το Fractional Laser CO2 ή το Μorpheus 8 γιατί η θερμότητα , η απολέπιση και ο μικροτραυματισμός απο τις βελόνες βάζουν τα κύτταρα μας να δουλέψουν και το δέρμα να γίνει πιο δυνατό . Επιπλέον το πρώτο διάστημα μετά το υαλουρονικο δεν θέλουμε θεραπείες με θερμότητα που θα οδηγήσουν στη γρηγορότερη αποδόμηση του.

Κλείστε τώρα ραντεβού για πλήρωση ουλών ακμής με υαλουρονικό οξύ.

Καλέστε μας στο 210 3390235

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας