Όλοι θα θέλαμε να μεγαλώνουμε αλλά το δέρμα μας…

να είναι εξίσου νεανικό και όμορφο, χωρίς δυσχρωμίες, ρυτίδες και ακμή. Το Fractional Laser CO2 έρχεται να μας δώσει μία εφικτή και ρεαλιστική λύση για ένα πρόσωπο χωρίς δυσχρωμίες, ρυτίδες, και ουλές από ακμή.

Tι είναι;

To Fractional laser CO2 αποτελεί ορόσημο στον τομέα της αισθητικής ιατρικής τεχνολογίας. O όρος fractional προκύπτει από το κλάσμα και δηλώνει πως μόνο ένα κλάσμα του δέρματος εκτίθεται στη δέσμη φωτός. Είναι μια επαναστατική, μη επεμβατική μέθοδος τα αποτελέσματα της οποία είναι άμεσα και εκπληκτικά.

Πως λειτουργεί;

Η προηγμένη τεχνολογία του σε συνδυασμό με τις πάρα πολλές παραμέτρους που διαθέτει δίνει στο δερματολόγο τη δυνατότητα να προσαρμόσει τη θεραπεία σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, επιλέγοντας το σωστό βαθμό διείσδυσης και την απαιτούμενη ένταση.

Η δέσμη του laser δρα σε βάθος μέσα στο δέρμα ώστε να απομακρυνθούν τα ταλαιπωρημένα κύτταρα και  να διεγείρει τους ινοβλάστες ώστε να παράγουν νέο κολλαγόνο.

Με το fractional laser οι ακτίνες του laser χωρίζονται σε πολλές λεπτές δέσμες και κάνουν επιλεκτική σάρωση της επιφάνειας του δέρματος. Το Fractional laser CO2 είναι ένα επεμβατικό laser η δράση του οποίου φτάνει μέχρι τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και ενεργοποιεί κατά κάποιον τρόπο τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη ενώ ταυτόχρονα κάνει ελεγχόμενη, εστιασμένη αφαίρεση των επιφανειακών στοιβάδων της επιδερμίδας.

Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο λείο και καθαρό με λιγότερες λεπτές ρυτίδες δέρμα και με βελτιωμένες τις ουλές, πιο σφριγηλό και νεανικό. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το είδος του προβλήματος που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και από τις ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενή.

Η θεραπεία εφαρμόζεται αφού πρώτα τεθεί τοπική αναισθητική κρέμα, μία ώρα πριν τη θεραπεία. Μετά το τέλος της θεραπείας ειδικές μάσκες μειώνουν το αίσθημα καύσου και ο ασθενής λαμβάνει ειδικές οδηγίες για το πως θα περιποιηθεί σωστά το δέρμα του τις επόμενες ημέρες. Βασικός στόχος η μείωση του ερεθισμού-ερυθήματος, η γρήγορη ανάπλαση και η σωστή αντιηλιακή προστασία.

Είναι το μόνο laser που κάνει ανάπλαση του κολλαγόνου και είναι ιδανικό για τις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Θεραπεία Ανάπλασης Προσώπου
  • Θεραπεία Ρυτίδων
  • Θεραπεία Ουλών Ακμής και Μετεγχειρητικών Ουλών
  • Θεραπεία Ακμής
  • Θεραπεία Σύσφιξης
  • Θεραπεία Κηλίδων-Πανάδων
  • Θεραπεία Ραγάδων

Η χρήση του ενδείκνυται για την περιοχή του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών. Είναι ιδανική θεραπεία για τη σφριγηλότητα και ανανέωση του προσώπου και μπορεί να ενταχθεί σε πρωτόκολλα συνδυασμού με άλλες θεραπείες αντιγήρανσης όπως botox, εμφυτεύματα υαλουρονικού, prp.

Στο ιατρείο διαθέτουμε το Fractional CO2 Laser της DEKA.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού σας